Meniu

DIENOS PIETŪS
(12.00 – 14.00 val.)

PUSRYČIŲ MENIU
(10.00 – 12.00 val.)

  • Kepti kiaušiniai su šonine ir svogūnais (A 3)
    5.50
  • Omletas su sūriu (A 3, 7)
    5.50
  • Blyneliai su trintomis uogomis arba šokoladu (A 1, 3, 7)
    4.30
  • Benedikto kiaušiniai (A 1, 3, 7)
    6.00

SRIUBOS

  • Dienos sriuba
    3.00
    (Klausti padavėjo)
  • Šaltibarščiai (A 3, 7)
    4.50
  • Aštri sriuba su jautiena (A 1, 7)
    6.90

SALOTOS

  • Graikiškos (A 7)
    7.50
    (Salotos, agurkai, pomidorai, paprika, mėlynas svogūnas, alyvuogės, fetos sūris)
  • Tailandietiškos salotos su jautiena (A 11)
    9.90
    (Cukinija, paprika, baklažanas, mėlynas svogūnas, pievagrybiai, česnakas, čili pipirai, agurkai, aisbergas, sezamo sėklos)
  • Išskirtinės Cezario su vištiena (A 1, 3, 4, 7, 10)
    9.50
  • Su lašiša (A 1, 3, 4, 7, 10)
    9.50
  • Su krevetėmis (A 1, 2, 3, 4, 7, 10)
    9.50
    (Salotos, agurkai, pomidorai, vištiena ir šoninė arba lašiša, arba krevetės, kietasis sūris, Cezario padažas, skrudinta duonelė)

VEGETARAMS

  • Karštos daržovės (A 7)
    9.00
  • Karštos daržovės su ryžiais arba sūriu (A 7)
    9.90

GRILL PATIEKALAI

  • Pipirinis jautienos didkepsnis (A 7)
    27.00
    (Patiekiama su grilyje keptomis daržovėmis, įdaryta bulvė)
  • Sprandinės kepsnys su jalapenų padažu (A 7)
    13.50
    (Marinuota kiaulienos sprandinė, šviežios daržovės, apkeptos bulvės, jalapenų padažas)
  • Vištienos kepsnys su grybų padažu (A 1, 7)
    13.50
    (Vištienos krūtinėlė, grybų padažas, šviežios daržovės, ryžiai)
  • Kiaulienos šašlykas
    14.50
    (Kiaulienos sprandinė, šviežios daržovės, ryžiai)
  • Vištienos šašlykas
    14.50
    (Vištienos filė, šviežios daržovės, ryžiai)

KARŠTI PATIEKALAI

  • Jautienos befstrogenas (A 7, 12)
    13.30
    (Patiekiama su bulvių koše ir šviežiomis – marinuotomis daržovėmis)
  • Prancūziškas kiaulienos steikas (A 12)
    13.50
    (Marinuota kiaulienos sprandinė, šviežios daržovės, bulvės, demi glace padažas)
  • Kiaulienos šonkauliai
    13.70
    (Kiaulienos šonkauliai, šviežios daržovės, marinuoti agurkai, rauginti kopūstai, krienai, apkeptos bulvės)
  • Kiaulienos medalionai su triufelių padažu (A 7, 12)
    13.70
    (Kiaulienos išpjova, brokoliai, kukurūzai, morkytės, špinatų košė, burokėlių košė, triufelių padažas)
  • Klasikinis Kijevo kotletas (A 1, 3, 7)
    13.50
    (Vištienos filė, šviežios daržovės, ryžiai)
  • Vištiena su triufelių padažu (A 7, 12)
    13.50
    (Vištienos filė, morkytės, brokoliai, kukurūzai, morkų košė, triufelių padažas)
  • Lašišos didkepsnis su kaparėlių padažu (A 4, 7, 9, 12)
    15.90
    (Lašiša, grietinėlė, kaparėliai, karštos daržovės, kuskusas)
  • Starkio filė su krevečių padažu (A 1, 2, 4, 7)
    15.90
    (Starkio filė, grietinėlė, krevetės, šviežios daržovės, bulvių kroketai)
  • Argentinietiškos krevetės (A 1, 2, 7, 12)
    17.00
    (Argentinietiškos krevetės, alyvuogės, pomidorai, baltas vynas, pesto padažas, rukolos salotos, kaparėliai, duonelė)
  • Midijos šafrano – grietinėlės padaže (A 1, 7, 12, 14)
    14.00
    (Patiekiama su apkeptomis bulvytėmis arba skrudinta duonele)
  • Aliejuje troškintos midijos su česnakais ir Kajeno (A 1, 14)
    14.00
    (Patiekiama su apkeptomis bulvytėmis arba skrudinta duonele)
  • Makaronai su lašiša (A 1, 4, 7)
    9.30
    (Makaronai, lašiša, grietinėlė, brokoliai, sūris)
  • Makaronai su jautiena (A 1, 7, 12)
    9.30
    (Makaronai, jautienos filė, porai, grietinėlė, sūris)
  • Makaronai su vištiena (A 1, 7, 12)
    8.70
    (Makaronai, vištienos filė, grietinėlė, sūris)
  • Lietiniai blyneliai su varške (A 1, 3, 7)
    6.30
  • Lietiniai blyneliai su bananais (A 1, 3, 5, 7)
    6.30

VAIKAMS

  • Bulvytės fri su kečupu
    4.00
  • Bulvytės fri su daržovėmis
    4.50
  • Bulvytės fri su dešrele
    5.50
  • Bulvių košė su grietinėlės padažu (A 7)
    3.50
  • Paukščių lizdas (A 1, 3, 7)
    6.90
  • Vištienos vėrinukas
    6.50
  • Spalvota svajonė (A 7)
    4.00

UŽKANDŽIAI

  • Jautienos karpačio (A 1, 7)
    10.50
  • Lašišos tartaras (A 1, 4)
    10.50
  • Kepta duona su česnaku (A 1)
    4.00
  • Kepta duona su sūriu ir česnaku (A 1, 7)
    5.90
  • Alyvuogės marinuotos (žalios, juodos)
    4.70
  • Vištienos piršteliai su pikantišku padažu (A 1, 3, 7)
    6.30
  • Sūrio spurgos (A 1, 3, 7)
    7.50
  • Rinkinys prie alaus (A 1, 3, 7)
    13.00
    (Sūris, kepta duona, vištienos piršteliai, sūrio spurgytės, vytinta dešra, alyvuogės)

DESERTAI

  • Ledai (A 7)
    3.00
  • Ledai su šokoladu – riešutai (A 5, 7)
    4.00
  • Ledai su karštomis uogomis
    4.00
  • Ledai su vaisias
    4.50
  • Ledai su trintomis uogomis
    4.00
  • Varškės pyragas su trintomis uogomis ir ledais (A 1, 3, 7)
    5.50
  • Desertas Pavlova (A 3, 7)
    6.00
  • Karštas obuolių pyragas su šokoladu ir ledais (A 1, 3, 5, 7)
    5.50
  • Ledų ir sulčių kokteilis „Aisbergas“ (A 7)
    3.90
  • Pieno kokteilis (A 7)
    3.90
    (vanilinis, šokoladinis, braškinis)

GAIVIEJI GĖRIMAI

  • Šviežiai spaustos sultys
    200 ml / 4.00
    (greipfrutų, apelsinų, morkų, obuolių)
  • Negazuotas, gazuotas vanduo
    2.50 Eur / 4.00
  • Sultys
    200 ml / 1.90
    (apelsinų, pomidorų, raud. vynuogių, ananasų, persikų, įvairių vaisių, bananų)
  • Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes
    250 ml /2.50
  • Gira
    2.50 Eur / 3.00
  • Kefyras
    200 ml /1.50
  • Pienas
    200 ml /1.50
  • Fermentuotas arbatos gėrimas Kombučia „Ohm!Bucha”
    350 ml / 3.00
    (vyšnių skonio)
  • Vaisių kokteilis
    350 ml / 4.00
    (skonių teirautis padavėjos)
  • Ekologiška beržų sula „Sip Sap”
    330 ml / 3.00
    (mėtų skonio, su spanguolių sultimis, su alijošiaus gabaliukais)

NEALKOHOLINIAI KOKTEILIAI

  • Mojito
    6.00
  • Spritz
    6.00
  • Limonadas
    4.00
    (skonių teirautis padavėjos)

KARŠTIEJI GĖRIMAI

  • Espresso
    2.00
  • Juoda kava
    2.00
  • Kava Americano
    2.50
  • Juoda kava su pienu
    2.50
  • Cappuccino
    2.70
  • Grand Cappuccino (su sirupu arba be)
    3.30
  • Šalta kava
    4.00
  • Latte
    3.00
  • Šokoladinis gėrimas
    2.00
  • Arbata „Rožės pumpuras“
    3.50
  • Svarainių arbata
    3.50
  • Plikoma arbata
    2.00
  • Medus
    0.50
  • Citrinos griežinėlis
    0.15

ALKOHOLINIAI GĖRIMAI

ALUS, SIDRAS

  • „Venckai Venckuose“
    4.00 / 5.00
  • „Bohemijos“ tamsusis
    4.00 / 5.00
  • Nealkoholinis alus
    but. /4.00
  • Nealkoholinis sidras
    but. /4.00
  • Sidras
    4.00 / 5.00
  • Alus
    0,5 l but./ 5.00

ALKOHOLINIAI KOKTEILIAI

  • Aperol Spritz
    8.50
  • Mojito
    8.00
  • Gin Tonic
    8.00
  • Volare Pineapple
    8.00
  • Blue Lagoon
    8.00

DEGTINĖ

  • „Originali Lietuviška Auksinė“
    40 ml / 2.30
  • „Stumbro Šimtmečio“
    40 ml / 2.50
  • „Absolut“
    40 ml / 3.00
  • „Stolichnaya Premium“
    40 ml / 2.50

KONJAKAS, BRENDIS

  • „J.P. Chenet XO“
    40 ml / 3.00
  • „Gloria 5*“
    40 ml / 3.00
  • „Torres 5“
    40 ml / 3.50
  • „Torres 10“
    40 ml / 4.00
  • „Torres 15“
    40 ml /4.50
  • Konjakas „Hennessy VS“
    40 ml /5.40
  • Konjakas „Hennessy VSOP“
    40 ml /5.90

ROMAS

  • „Angostura“ Premium White Rum
    40 ml / 3.50
  • „Angostura“ 5YO Gold Rum
    40 ml / 3.50
  • „Captain Morgan Spiced”
    40 ml / 3.50

VISKIS, BURBONAS

  • „Jack Daniel‘s“
    40 ml / 3.50
  • „Jameson“
    40 ml / 3.50
  • „Jim Beam“
    40 ml /3.00
  • „Tulamore Dew“
    40 ml / 3.50

TEKILA

  • „Sierra“ Tequila Silver
    40 ml / 3.30
  • „Sierra“ Tequila Gold / Reposado
    40 ml / 3.30

LIKERIS, TRAUKTINĖ

  • „Volare Green Melon“
    40 ml / 2.50
  • „Krupnikas“
    40 ml / 2.30
  • „Jagermeister“
    40 ml / 3.30
  • „Trejos devynerios“
    40 ml / 2.30
  • „Malūnininkų trauktinė“
    40 ml / 2.30
  • „Vana Tallinn“
    40 ml / 2.30
  • „Bailey‘s original“
    40 ml /3.00
  • „Aperol”
    40 ml / 2.70

DŽINAS

  • „Beefeater“
    40 ml / 3.50

VERMUTAS

  • „Martini“ Bianco
    100 ml / 3.50

VYNAS 

PILSTOMAS VYNAS

  • Baltas pilstomas vynas (sausas, p.saldus)
    150 ml / 4.00
  • Raudonas pilstomas vynas (sausas, p. saldus)
    150 ml / 4.00
  • „Memel wine svarainių“ (p. saldus, Lietuva)
    150 ml / 4.50
  • „Memel wine j. serbentų“ (p. saldus, Lietuva)
    150 ml / 4.50
  • „Engel gluhwein“ (karštas, Vokietija)
    200 ml / 4.50

BALTAS VYNAS 

  • Nealk. „Michel Schneider Chardonnay” (p. saldus, Vokietija)
    but. / 13.00
  • „Bardos Verdejo Rueda“ (sausas, Ispanija)
    but. / 23.00
  • „Casa Charlize Bianco Toscana“ (sausas, Italija)
    but. / 20.00
  • „Franz Hoffner Riesling“ (p. saldus, Vokietija)
    but. / 19.00
  • „Stony Ocean Sauvignon Blanc“ (sausas, Naujoji Zelandija)
    but. / 23.00
  • „Memel wine svarainių“ (p. saldus, Lietuva)
    but. / 23.00
  • „Memel wine agrastų“ (p. saldus, Lietuva)
    but. / 23.00

RAUDONAS VYNAS

  • Nealk. „Michel Schneider Cabernet Sauvignon“ (p. saldus, Vokietija)
    but. / 13.00 €
  • „Casa Charlize Cuvee Forte Rosso“ (sausas, Italija)
    but. /20.00
  • „Gran Mirador Red Blend Valencia “ (p. saldus, Ispanija)
    but. / 19.00
  • „No Bull Zinfandel California“ (p.sausas, JAV)
    but. / 25.00
  • „Ricossa Barbera Appassimento Piemonte“ (sausas, Italija)
    but. / 23.00
  • „Silk & Spice Red Blend“ (p.sausas, Portugalija)
    but. /23.00
  • „Memel wine aviečių“ (p. sausas, Lietuva)
    but. /23.00
  • „Memel wine j.serbentų“ (p. saldus, Lietuva)
    but. / 23.00

PUTOJANTIS VYNAS

  • Nealkoholinis putojantis vyno gėrimas „Bosca“
    12.00
  • „Martini“ (saldus, prosecco)
    17.00
  • „Jaume Serra Brut Cava“
    17.00
  • „Jaume Serra Semi Seco Cava“
    17.00
  • „Bosca“ (p.saldus, saldus)
    10.00
  • „Alita“ (saldus, p. sausas, sausas)
    15.00
  • „Porta Leone Prosecco“ (prosecco, 200 ml)
    6.00
  • „Verdi“ (saldus, 200 ml)
    6.00

ALERGENŲ SĄRAŠAS

  1. Gliteno turintys javai (t. y. kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamut arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai;
  2. Vėžiagyviai ir jų produktai;
  3. Kiaušiniai ir jų produktai;
  4. Žuvis ir jos produktai;
  5. Žemės riešutai ir jų produktai;
  6. Sojų pupelės ir jų produktai;
  7. Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę);
  8. Riešutai, t. y. migdolai (Amygdalus communis L.), lazdynų riešutai (Corylus avellana), graikiniai riešutai (Juglans regia), anakardžiai (Anakardium occidentale), karijos (Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch), bertoletijos (Bertholletia excelsa), pistacijos (Pistacia vera), makadamijos ir Kvinslendo riešutai (Macadamia ternifolia) bei jų produktai;
  9. Salierai ir jų produktai;
  10. Garstyčios ir jų produktai;
  11. Sezamų sėklos ir jų produktai;
  12. Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, išreikšti kaip SO2“.
  13. Lubinai ir jų produktai;
  14. Moliuskai ir jų produktai;